home

4.1 Hantverks området

Villaområde

villahead

FIBER RÄTT IN I VILLAN

Senast uppdaterad: 2015-02-16
Nu har ditt villaområde chansen att bli anslutna till det öppna stadsnätet i Staffanstorp. Det är en framtidssäker investering med obegränsad prestanda som höjer värdet på din villa. Ett öppet nät med full valfrihet och en mångfald med tjänster. Förutsättningen är att tillräckligt många i ditt område är intresserade och tecknar avtal.

ANMÄL DITT INTRESSE IDAG!

Du gör din intresseanmälan direkt genom att klicka på knappen ”Anmäl dig här” till höger. Fyll i dina uppgifter. Intresseanmälan är inte bindande. Du kan därefter hålla dig uppdaterad om utvecklingen i ditt område genom att gå in på denna sida.

HUR GÅR FIBERANSLUTNINGEN TILL?

Om tillräckligt många inom ditt område tecknat avtal startar vi projekteringsarbetet för utbyggnad. Du väljer själv om du vill ansvara för grävning och förläggning enligt våra anvisningar. Du kan annars välja att låta våra entreprenörer utföra grävning och håltagning, samt kanalisation inomhus. När utbyggnaden av nätet är klar blåser vi in fibern och ansluter stadsnätet till din fastighet. Du kan sedan direkt välja de tjänster du vill ha via Tjänsteguiden.

VILL DU BLI KONTAKTPERSON I DITT OMRÅDE?

Det är bra om varje område kan ha en eller flera kontaktpersoner som brinner lite extra för fiberutbyggnaden. Som kontaktperson blir du vår länk till de boende och berättar för dina grannar om stadsnätet och vad en anslutning innebär. På så vis kan du hjälpa till att snabba på anslutningsprocessen.

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss på tel 046-280 43 00
Öppetider vardagar kl 8.00 - 16.00
Mail: info@staffanstorpsfibernat.se
TypVillaområde
Adresser163
gray Intresse 8 st 5%
gray Beställning 117 st 72%
Minimikrav
Vi behöver 40% (66 st) beställningar för att gå vidare
#inlineditbutton